Zoveel meer dan een drukkerij: Hemu denkt mee en ontzorgt

Hemu is als intermediair een totaal-leverancier op grafisch gebied. Omdat wij samenwerken met specialisten uit verschillende disciplines, kunnen wij meer dan alleen drukken. Ontwerpen van huisstijlen, verpakken van mailings, het bewaken van voorraden en opslag behoren ook tot onze werkzaamheden. Wij denken mee zodat u meer uit uw drukwerk haalt. Zo wil Hemu dat.

Wilt u meer informatie, prijzen of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Hoogwaardig

Hemu staat voor hoogwaardig in elk opzicht: offerte, planning, papierkeuze, drukprocédé, afwerking en distributie. De ambities liggen hoog, wat resulteert in drukwerk van uitstekende kwaliteit. Wij doen onze uiterste best en daar plukt ú de vruchten van.

Efficiency

Efficiency is het gevolg van de juiste weg kennen. Hemu weet de weg in de grafische wereld. Door jarenlange ervaring heeft Hemu een uitgebreid leveranciers-netwerk opgebouwd. Daardoor kunnen wij niet alleen voorzien in alle soorten drukwerk, wij doen dat snel, goed en tegen de beste prijs. Naast het economische voordeel dat behaald wordt, waakt Hemu door haar centrale positie over uw huisstijl!

Meedenken

Meedenken met uw wensen, doelen en bedrijfsfilosofie is wat Hemu zo bijzonder maakt. Vaak denkt een drukkerij vanuit de eigen mogelijkheden; het denken is vanuit het eigen “kunnen”. Hemu denkt vanuit de wens van de klant: op welke manier wilt u uw klanten bereiken? En wat werkt daarbij het best voor uw bedrijf? Zo kan Hemu ook een ondersteuning zijn in de logistieke processen binnen uw bedrijf. En dat schept rust.

U!

U staat centraal. Daarom neemt Hemu graag de zorg van uw drukwerk van u over. Zo kan u zich bezig houden met waar u goed in bent. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt onderscheiden met perfect drukwerk dat geheel op u is afgestemd. Zodat u zich optimaal kunt presenteren. En Hemu maakt dat ook nog betaalbaar.

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING