Onze producten

Voor al het drukwerk binnen uw bedrijf

Bij Hemu kunt u terecht met al uw wensen op druktechnisch gebied. Bij Hemu stopt het niet met de levering van uw briefpapier en visitekaartje. Ook als u reclame drukwerk nodig hebt, zoals een brochure of als u ringbanden wilt laten drukken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij drukken niet alleen op papier, maar ook op kunststof of textiel. Dus ook voor vlaggen, kleding, CD’s, beletteren van uw auto of bedrukte promogifts kunt u bij ons terecht

En natuurlijk kunnen wij ook een mailing verzorgen.

Bij Hemu kunt u terecht met al uw vragen op druktechnisch gebied. Vraag ons gerust of wij uw huidige drukwerk tegen een betere prijs kunnen leveren. Wij helpen u graag verder.

Kwaliteit staat voorop!

Omdat Hemu begrijpt dat u zich zo goed mogelijk wilt presenteren is ons grootste belang het leveren én bewaken van de kwaliteit van uw drukwerk. Daarom begeleiden wij het hele drukwerk traject en zien erop toe dat de kwaliteit gewaarborgd wordt tot het moment van aflevering. Daar ligt onze verantwoording.

Korte levertijd

Door de constante betrokkenheid bij het drukwerk proces kan Hemu snel en adequaat reageren. Door te werken met een goede planning, een solide logistieke organisatie en forcasting kan Hemu inspringen op alle onderdelen van het drukwerk proces. En dat brengt rust. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook voorkomen dat er paniek in uw bedrijf ontstaat omdat het briefpapier ineens op is.

Een eigen opmaak? Geen probleem!

Hemu kan met nagenoeg alle grafische bestanden aan het werk. Is er een aanpassing van de bestaande opmaak nodig, dan kan Hemu die gemakkelijk realiseren. Ook het ontwerpen van een (nieuwe) huisstijl ligt binnen ons vakgebied. En tegen een prijs die over het algemeen lager ligt dan die van reclamebureaus.

En dat alles voor een goede prijs

Wij maken gebruik van een uitgebreid vakkundig netwerk waardoor wij altijd zoeken naar de beste aanbieding.

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING