Presentatie materiaal

Hemu levert een breed assortiment presentatie materiaal, zowel voor indoor als outdoor toepassingen. Naast catalogi, ringbanden en CD`s leveren wij o.a. ook vlaggen, banners en kleding. Alles om ervoor te zorgen dat u zich zo optimaal mogelijk kunt presenteren.

Wilt u meer informatie, prijzen of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Catalogus

Wij zien dat veel bedrijven hun assortiment op internet plaatsen, omdat het enerzijds goedkoper is en anderzijds gemakkelijk te actualiseren is. Toch merken velen dat er behoefte blijft bestaan aan een papieren versie. Een ontvangen catalogus voelt toch nog altijd persoonlijker dan het bezoeken van een website. De klant bladert erin en komt vaak producten tegen, waarnaar men in eerste instantie niet naar op zoek was. Verder kan er een sfeer gecreƫerd worden waarin de klant zich prettig voelt. Hemu wilt u hierin graag adviseren.

Cursusmateriaal

Cursusmateriaal omvat vele artikelen: ringbanden met losbladige syllabi, gebonden boeken, een schrijfblok, een balpen, een linnen tas. Al deze producten leveren wij u voorzien van uw logo, zodat uw bedrijfsnaam continu onder de aandacht blijft.

Vlaggen en banieren

Omdat Hemu alle druktechnieken beheerst, kunnen we ook producten leveren, die in eerste instantie wat verder van ons weg lijken te liggen. Al deze producten behoren tot ons assortiment en bieden u de mogelijkheid van one-stop-shopping.

Wilt u presentatie materiaal naar de klant verzenden? Het verzorgen van een mailing behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden.

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING