Reclame drukwerk

Ook op het gebied van reclame of promotioneel drukwerk bent u bij Hemu aan het juiste adres. Wij kunnen u al van dienst zijn vanaf de ontwerpfase, maar ook in die gevallen waar u een kant en klaar bestand heeft, kunnen wij van uw presentatie een “pareltje” maken.

Wilt u meer informatie, prijzen of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Brochure

Wij leveren een breed assortiment aan brochures. Of het nu om een A 4 brochure of een vierkante brochure gaat, of dat de bedrukking in full colour is of ook voorzien is van steunkleuren, of er nu wel of niet gelakt moet worden, of er misschien toch foliedruk moet worden toegepast, wij zorgen er voor dat uw juweeltje op tijd verspreid kan worden.

Folder

Omdat we kunnen putten uit een breed machinepark, kunnen we elke gewenste folder op maat voor u verzorgen. Ook als deze verstuurd moet worden in een envelop, of geseald moet worden in milieuvriendelijke folie, zijn wij voor u de aangewezen partij.

Flyer

Wilt u even een nieuw product onder de aandacht van uw klanten brengen, of wilt u snel een actie doen, dan is een flyer het meest in het oog springende communicatiemiddel. Wij ontwerpen en drukken deze snel voor u, zodat een snel succes binnen bereik is.

Presentatiemap

Hemu kan een breed assortiment presentatiemappen leveren uit karton of PVC. Mappen voorzien van uw huisstijlkleuren, waarin formulieren los opgeborgen kunnen worden of eventueel met een snelhechter verzameld worden.

Ringband

Als een presentatiemap te klein wordt voor het opbergen van files, bieden wij een oplossing in de vorm van ringbanden, gemaakt en bedrukt conform uw wensen. Zowel PVC ringanden als papieromplakte ringbanden behoren tot de mogelijkheid. Ook in die gevallen waar het om zeer kleine aantallen gaat, kunnen we kunststof ringbanden digitaal bedrukken.

Schrijfblok / notitieblok

Hemu gelooft in promotionele artikelen die een hoge gebruikswaarde hebben. Schrijf- en notitiebloks hebben deze attentiewaarde. Ook hier kunnen wij u een breed assortiment tonen en aan nagenoeg alle persoonlijke wensen tegemoet komen.

Wij drukken niet alleen op papier, maar ook op kunststof of textiel. Ook voor vlaggen, kleding of bedrukte promogifts kunt u bij ons terecht. Het verzorgen van een mailing behoort ook tot onze mogelijkheden.

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING