Al het drukwerk voor op de zaak

Een bedrijf heeft briefpapier, visitekaartjes en enveloppen nodig. Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij de beste oplossingen aandragen voor het drukken van al het drukwerk dat nodig is in uw bedrijf. Of de beste oplossing nu een speciale papiersoort, een bijzondere opmaak of gewoon een betere prijs is, bij Hemu kan dat allemaal.

Full service is ons devies, waarbij we uiteraard zorgvuldig toezien op de handhaving van uw huisstijl. Heeft u al een eigen opmaak voor uw drukwerk? Dat is voor Hemu geen enkel probleem. Moet deze opmaak juist ontworpen of aangepast worden? Ook daar kan Hemu u prima mee van dienst zijn.

Wilt u meer informatie, prijzen of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Briefpapier

Hemu adviseert u bij uw papierkeuze en bij de opmaak van uw briefpapier. In geval van hoge volumes drukken wij uw briefpapier in rotatie, en houden op die manier de kosten goed in het oog. Uw briefpapier en vervolgpapier drukken wij uiteraard op elk gewenst formaat en in elke gewenste kleur.

Enveloppen

Op het gebied van enveloppen is ons niets vreemd. Wat wilt u bereiken met uw envelop? Moet de envelop het visitekaartje van uw bedrijf zijn of staat de verpakking van uw zending voorop? Naast alle standaardenveloppen kunnen wij ook enveloppen laten aanmaken conform uw eigen specificaties. Hierbij valt te denken aan formaat, kleur, vensters etc. Wij laten ons graag verassen door uw creativiteit.

Visitekaartje

Hemu wil dat uw visitekaartje ook een echt visitekaartje is! De eerste kennismaking is doorslaggevend. Dat realiseren wij als geen ander. Daarom kunt u bij ons ook terecht als u uw kaartjes op een ander materiaal wilt laten bedrukken. Daarmee kan u zich onderscheiden. Dat geldt natuurlijk ook voor het formaat, kleur, en huisstijl.

Complimentkaart

Hoe vaak vraagt uw klant niet even om een model of voorbeeld van uw product(en) toe te sturen. Het is dan heel sjiek om als begeleiding een kaartje mee te sturen. Want ook dan heeft u weer de kans om uw bedrijf op de juiste wijze te presenteren. Ook hierbij geldt dat wij u prima kunnen adviseren over papierkeuze, formaat, full colour en materiaal. Een complimentkaart kunnen wij zonder problemen inpassen in uw huisstijl.

Factuur

Veelal vraagt uw facturatiesysteem een vast omlijnde opmaak van uw facturen. Wij houden hier dan ook nadrukkelijk rekening mee en adviseren u graag hoe de opmaak is in te passen in uw huisstijl.

Ketting- en acceptgiroformulier

Het kettingformulier is nog steeds een niet weg te denken toepassing in logistieke omgevingen en op facturatieafdelingen. Ook voor dit specialisme kunt u bij ons terecht.

Etiketten

Of het nu gaat om etiketten op vellen of om etiketten op rol, of dat u uw etiketten onbedrukt nodig heeft of dat u ze juist bedrukt wilt hebben, wij adviseren u graag hierin. Wij leveren laser etiketten, thermische etiketten, diepvriesetiketten, alle permanent hechtend of afneembaar.

Wij drukken niet alleen op papier, maar ook op kunststof of textiel. Dus ook voor vlaggen, kleding of bedrukte promogifts kunt u bij ons terecht. Het verzorgen van een mailing behoort ook tot onze mogelijkheden.

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING