Promotionele Artikelen

Hemu Grafische Dienstverlening heeft dit jaar aan al haar klanten een nieuwe catalogus toegestuurd, waarin relatiegeschenken staan afgebeeld, die voorzien kunnen worden van eigen logo.

Indien u deze catalogus niet ontvangen hebt, kunt u deze alsnog via de e-mail [info@hemu.nl] nabestellen.

Hiermee breiden wij ons leveringspakket uit en past dit goed in onze filosofie van one-stop-shopping. In de promotiesfeer leveren wij al flyers, folders en brochures en voegen “producten met een hoge attentiewaarde” belangrijk bij aan de totale presentatiebehoefte van uw bedrijf naar de markt toe.

Ook zullen wij regelmatig nieuwe producten onder uw aandacht brengen. Zoekt u een specifiek product en vindt u dit niet terug in de catalogus, dan horen wit dit graag van u.

Geplaatst op 23 maart 2016 door Henk van Munsteren
in de categorie Geen categorie

Magnetische bedrukte borden

Voor bedrukte magnetische folie is Hemu de leverancier! Efficiency staat bij ons in het vaandel. Wij kunnen kwalitatief hoogwaardige magnetische borden leveren tegen scherpe prijzen. Dit is mogelijk omdat wij rechtstreeks op de magneetplaten printen. De magneetfolies zijn in meerdere diktes leverbaar. Toepassingen zijn b.v. op auto`s en  winkelstellingen.

Geplaatst op 28 november 2012 door Henk van Munsteren
in de categorie Geen categorie

Hemu kijkt tevreden terug op eerste half jaar.

Ook wij zijn uiteraard geconfronteerd met lagere budgetten voor zowel promotioneel- als handelsdrukwerk bij onze relaties. Maar door samen met onze klanten slimme oplossingen te zoeken, slaagden wij er veelal in om tegen lagere kosten de beoogde doelstellingen te bereiken. Mede hierdoor en door de uitbreiding van onze relatiekring kijken we terug op een geslaagd eerste half jaar en hebben we de verwachting deze lijn ook verder in 2012 te kunnen voortzetten.

De filosofie van Hemu werkt: als intermediair brengen wij het drukwerk van onze relaties onder bij specialisten. Dit levert efficiency op. Daarnaast is ons pakket zeer breed en geeft onze klanten de gelegenheid om alles bij “1 loket” onder te brengen.

Geplaatst op 25 juli 2012 door Henk van Munsteren
in de categorie Geen categorie

Hemu neemt activiteiten WKH International over.

Met ingang van 1 januari 2012 hebben wij de activiteiten van WKH International overgenomen. WKH International leverde hoofdzakelijk handelsdrukwerk, logistieke formulieren en etiketten. Deze overname past in de wens van Hemu Grafische Dienstverlening om verder te groeien. De klanten van WKH International zijn inmiddels geïnformeerd. 

Geplaatst op 28 februari 2012 door Henk van Munsteren
in de categorie Geen categorie

Nieuwe website online

02-12-2011

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Hierin treft u onze visie aan en de grote verscheidenheid aan producten die leverbaar zijn. 

 

 

Geplaatst op 30 november 2011 door Henk van Munsteren
in de categorie Geen categorie

Naar boven
Grafische dienstverlening, uw drukwerk, onze zorg!

GRAFISCHE DIENSTVERLENING